Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Gödekli Ortaokulu

Telefon : 0476 423 50 41
Belgegeçer : 90 476 423 50 41
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://godekliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : GÖDEKLİ KÖYÜ GÖDEKLİ KÜME EVLERİ GÖDEKLI ORTA OKULU BLOK NO 547 ARALIK / IĞDIR
VİZYON : Içinde yasanilan zamanin gereklerine göre degil, gelecek yüzyillarin ihtiyaçlarini bilerek ona göre hazirliklarini yapan, yasanilan zamanin da bütün teknik ve teknolojik gelismelerini bünyesine barindiran, ayni zamanda da sevgi ,dostluk ve hosgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açik, his ve düsüncelerini ifade edebilen insanligin temsilcileri. Fikirlere deger verilen,Fikir alisverisinin gerçeklestirildigi,Okumanin ve kendini gerçeklestirmenin yaygin oldugu bir dünya olusturmaya katki saglama.
MİSYON : Gödekli Ortaokulu misyonu, Atatürk ilke ve inkilaplarina, cumhuriyetin temel ilkelerine bagli, Türk Milli Egitim sisteminin genel amaçlari dogrultusunda bünyesinde ögrenim gören; Isleri yapan degil ;Isleri dogru yapan, Sorgulayan, Arastiran, Saglikli, iletisim kuran,Yasami kullanma becerisini kazanmis ,düsünen düsündüren, Demokratik kisilik egitimi alan; herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel degerlerini benimseyen, koruyan ve gelistiren; ailesini, vatanini, milletini ve tüm insanligi seven; kendi öz benligini ve kabiliyetlerini bilerek bunlari milletinin hizmetinde kullanmayi hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetistirmektir.
BAŞARILAR : 2023 yılında Okul Sporları Atletizm Branşında takım olarak TÜRKİYE ŞAMPİYONU; 2023 yılında Okul Sporları Atletizm Branşında bireysel olarak TÜRKİYE ŞAMPİYONLUKLARI ve TÜRKİYE dereceleri; 2023 yılında Okul Sporları Bocce Branşında TÜRKİYE 9.luğu, 2022 yılında Okul Sporları Atletizm Branşında bireysel olarak TÜRKİYE 3.lüğü, 2022 yılında Okul Sporları Atletizm Branşında takım olarak TÜRKİYE 12.liği, 2020-2023 yıllarında Okul Sporları çeşitli branşlarda il ve bölge şampiyonlukları ve dereceleri

Öğretmen :20
Öğrenci :173
Derslik :12
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5300
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler : 08:30-13:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kaloriferli
Servis : Öğretmenlerimiz için il ve ilçe merkezinden servisler bulunmaktadır.
Ulaşım : Köyümüze belirli saatlerde minibüs ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Gödekli Köyü yaklaşık 4500 nüfusludur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aralık ilçe merkezine yaklaşık 15 km, Iğdır iline de yaklaşık 60 km uzaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz 2023 LGS puan ortalamasında Aralık İlçe Birincisi olmuştur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Okulumuzdan mezun öğrencilerimizin tamamı Ortaöğretim kurumlarına yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler : Okul Spor Takımlarımızın yanı sıra özellikle Spor Lisesine hazırlanan öğrencilerimiz için kurslar düzenlenmekte olup, İlçe, İl ev ülke bazında sportif yarışmalara öğrencilerimiz gönderilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda her sene düzenli olarak TÜBİTAK TEKNOFEST E-TWİNNİNG Projeler başta olmak üzere çeşitli alanlarda bir çok proje çalışmaları yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuz Avrupa Birliği destekli proje olan TEMEL EĞİTİMDE DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ projesinde pilot okuldur.
Yazdır :